Bestillingsapplikationen

Indkøb på Hotelaftalen og Trykkeriaftalen foregår primært via Moderniseringsstyrelsens bestillingsapplikation. Derfor fremgår priser på disse aftaler ikke på www.statensindkob.dk men udelukkende i bestillingsapplikationen. Du kan anmode om login til applikationen ved at sende en mail til statensindkob@modst.dk med navn, stilling og øvrige kontaktinformationer samt navn og adresse på den institution du repræsenterer.

For selvejende institutioner, kommuner, regioner, Nationalbanken, Folketinget, Grønlands Selvstyre og Færøernes hjemmestyre gælder, at pågældende institution skal være tilmeldt den aftale institutionen ønsker at bestille på via applikationen. Læs mere om tilmelding til aftaler her ved at vælge den institution du repræsenterer. 

Bemærk, at anmodning om login til bestillingsapplikationen skal sendes fra din arbejdsmail, og ikke din personlige mail-adresse.

Når du har modtaget login-oplysninger, kan du tilgå bestillingsapplikationen via følgende links:

Bestilling af hotelophold i Danmark

Bestilling af trykkeriydelser

OBS: Der er en begrænsning på filstørrelsen for vedhæftninger. Kunden kan uploade en komprimeret fil og eventuelt eftersende filen i fuld opløsning til den vindende leverandør uden for Bestillingsapplikationen. Kunden skal anvende Bestillingsapplikationen til at udvælge den billigste leverandør.

Såfremt du oplever problemer med bestillingsapplikationen, skal du kontakte statensindkob@modst.dk.