Anders Lauvring Hansen

Anders Lauvring

Teamleder

Anders Lauvring Hansen har gennem hele sit karriereforløb arbejdet med udbud og øvrige aspekter indenfor offentlig indkøb.

Gennem sin karriere har Anders opnået en stor praktisk erfaring med at gennemføre it-udbud, kontraktforhandlinger og den efterfølgende kontraktstyring.

Han har således en dyb teoretisk og praktisk erfaring med udbud og rådgiver om alle dele af udbudsretten og de øvrige fagområder, som har tilknytning til offentlig indkøb såsom håndtering af aktindsigter mv.

Anders varetager en lang række opgaver i rådgivningsenheden, herunder den løbende driftsledelse og udbudsjuridisk kvalitetssikring.

 

For mig er det essentielt, at et udbud ikke bare bliver en juridisk procedure, som skal overstås, men en lærerig proces, der sikrer, at den afskaffende enhed træffer det rigtige valg. Som offentlig indkøber skal du være helt skarp på dit behov, og sikre at det understøttes i udbudsmaterialet og i den tilhørende kontrakt. Derfor er det vigtigt for mig, at der i anskaffelsesprojekter bliver opbygget en gensidig forståelse mellem de involverede fagområder og udbudsjuraen, således at parterne i samarbejde kan afklare, hvordan anskaffelsesbehovet bedst understøttes i et udbudsmateriale.