Rie Jean Siiger

Rie Jean Siiger

Fuldmægtig
(På barsel)

Rie har siden 2017 arbejdet med forskellige aspekter indenfor udbudsretten.

I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har Rie vejledt såvel ordregivere og som tilbudsgivere om de udbudsretlige regler, samt været en del at teamet, der rådgiver om interne indkøb. Rie har opnået et solidt kendskab til indkøb af varer og tjenesteydelser under tærskelværdierne, og har bl.a. gennemført SKI-miniudbud og udbud af mindre IT-kontrakter.

Rie er en af de rådgivere, der har ansvaret for arbejdet med at udvikle og digitalisere Rådgivningsenhedens skabeloner, som kan danne rammen om gode og effektive indkøb i staten. Derudover sidder Rie klar til at besvare henvendelser, der stilles via TOPdesk.

Siden Rådgivningsenhedens opstart i marts 2019, har jeg fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen fulgt med på tæt hold. Så da jeg fik chancen for at blive en del af teamet, sprang jeg til med det samme. I Rådgivningsenheden er der rig mulighed for på en gang at få lov til at hjælpe de statslige indkøbere og udbudsjurister samtidig med, at jeg udvikler mine teoretiske og praktiske kompetencer. Netop det, er arbejdet med de statslige udbudsskabeloner et godt eksempel på.