Rie Jean Siiger

Fuldmægtig

Rie Jean Siiger har siden 2017 arbejdet med forskellige aspekter indenfor udbudsretten.

I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har Rie vejledt såvel ordregivere og som tilbudsgivere om de udbudsretlige regler, samt været en del at teamet, der rådgiver om interne indkøb. Rie har opnået et solidt kendskab til indkøb af varer og tjenesteydelser under tærskelværdierne, og har bl.a. gennemført SKI-miniudbud og udbud af mindre IT-kontrakter.

Rie er en af de rådgivere, der har ansvaret for arbejdet med at udvikle og digitalisere Rådgivningsenhedens skabeloner, som kan danne rammen om gode og effektive indkøb i staten. Derudover sidder Rie klar til at besvare henvendelser, der stilles via Topdesk.

Siden Rådgivningsenhedens opstart i marts 2019, har jeg fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen fulgt med på tæt hold. Så da jeg fik chancen for at blive en del af teamet, var det en mulighed jeg ikke kunne sige nej til. I Rådgivningsenheden er der rig mulighed for på en gang at få lov til at hjælpe de statslige indkøbere og udbudsjurister, samtidigt med jeg udvikler mine teoretiske og praktiske kompetencer. Derudover er det en ære at få lov til at være med til at udarbejde de fælles statslige skabeloner, der skal sikre genkendelighed og dermed forenkle de statslige indkøb.”

Karriere:

Rådgivningsenheden 2021 –

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen 2017 –

Uddannelse:

Cand.merc.jur., CBS – 2019

Specialer:

Udbudsret, udbudsskabeloner