Rita Sulumova

Rita Sulumova

Specialkonsulent
(På barsel)

Rita Sulumova har siden 2015 specialiseret sig i rådgivning inden for indkøb og udbud af varer, tjenesteydelser og bygge- og anlægsopgaver både i forhold til udbudsloven, tilbudsloven samt forsyningsvirksomhedsdirektivet. Hun har derfor indgående erfaring med at gennemføre forskellige udbudsprocedurer og rådgivning i forbindelse med den efterfølgende kontraktstyring. 

I Rådgivningsenheden yder Rita rådgivning og sparring omkring konkrete udbudsjuridiske spørgsmål og bistår statslige myndigheder med rådgivning under alle dele af udbudsprocessen.

I øjeblikket specialiserer Rita sig i udbud af it-kontrakter, og vil sammen med teamet af it-rådgivere udarbejde kontrakter til brug for større it-udbud i staten og rådgive statslige kunder om udformning af it-kontrakter.

Rita er desuden tilknyttet vores mentorordning, hvor hun deler sin viden og sparrer med en mentee. 

Det, der virkelig tiltaler mig ved at arbejde i Rådgivningsenheden, er den store variation af opgaver, vi løser.  Den ene dag skriver jeg en juridisk vejledning om udbudsreglerne. Den næste dag rådgiver jeg om konkrete udbud – hvis jeg da ikke lige forbereder eller holder oplæg i en styrelse. Ikke en dag er ens. Som mentor får jeg i tilgift en praksisorienteret indsigt i, hvordan andre kolleger i staten løser aktuelle udbudsjuridiske problemstillinger. Samtidig kan jeg dele min viden med min mentee. Summen af disse ting giver mening og værdi for mig og er grunden til, at jeg er i Rådgivningsenheden.