Rådgivningsenheden åbner hjemmekontor i Aarhus og nye udbudsnetværk

07-10-2020
Netværk Rådgivning

Nu udvider Rådgivningsenheden med endnu en rådgiver i Jylland. Chefkonsulent og rådgiver Thomas Nedergaard er flyttet fra København til Aarhus og kan nu bookes til juridisk rådgivning, undervisning eller til sparring om udbud i Midt- og Nordjylland. To nye udbudsnetværk er også på vej for statsansatte i Jylland.

Sammen med rådgiver Janne Kristine Laursen, der bor i Vejle, tager Thomas hånd om henvendelserne fra statsansatte i Jylland, som ønsker at få et rådgivningsmøde eller undervisning om indkøb og udbud. Det er dog også som altid muligt at afholde virtuelle møder med vores rådgivere, hvilket kan være ekstra aktuelt i disse coronatider.

Thomas Nedergaard har stor erfaring med strategisk indkøb fra både den private og den offentlige sektor, og de seneste år har Thomas arbejdet som udbudsjurist i Økonomistyrelsen og rådgiver i Rådgivningsenheden.

Thomas:

Min familie og jeg er netop flyttet til Aarhus, og jeg har fået mulighed for at fortsætte mit arbejde for Rådgivningsenheden her. Jeg har base på mit kontor derhjemme, og jeg kommer meget gerne forbi jeres arbejdsplads, når I har brug for konkret rådgivning eller vil høre nærmere om de mange andre tilbud, som Rådgivningsenheden har på hylderne. Jeg er selvfølgelig også tilgængelig virtuelt.

Udbudsnetværk for statsansatte i Jylland

Er du statsansat vest for Storebælt, og har du lyst til at dele dine erfaringer med andre kolleger, der arbejder med udbud i staten, så er muligheden der nu. Rådgivningsenheden er i gang med etablere to netværk for udbudsjurister i Syddanmark og i Midt- og Nordjylland. Thomas og Janne vil facilitere de to netværk, og der vil være 9-12 pladser i hvert netværk, så vi sikrer god videndeling i et fortroligt rum. 

Thomas:

Jeg glæder mig til at facilitere de nye netværk sammen med Janne. Vi tilrettelægger møderne, så der både er oplæg om et spændende og aktuelt emne og mulighed for faglige diskussioner og erfaringsudveksling. I min optik giver netværk et uvurderligt perspektiv og blik på, hvad der rører sig, når man kommer ud af de vante rammer og får mulighed for at diskutere egne og andre dygtige kollegaers faglige udfordringer.

Du tilmelder dig til vores netværk via vores kontaktmodul. Her kan du beskrive, hvor meget erfaring du har med indkøb og udbud. Vi tilstræber at placere deltagerne i netværk med andre statslige kollegaer på samme erfaringsniveau.

Netværket vil mødes 3-4 gange årligt, og det er gratis at deltage.

Kontakt os via hotlinen på 30 35 28 18 eller kontaktmodulet, hvis du vil have Thomas eller Janne ud til kaffemøde eller til undervisning.