Bliv klogere på udbud - få en mentor

12-06-2019
Netværk

Vil du mestre udbud og få værdifuld viden fra en erfaren udbudsjurist? Rådgivningsenheden tilbyder en gratis mentorordning for statsansatte, der har arbejdet med udbud og indkøb under et år. Kom til intromøde den 18. juni i Moderniseringsstyrelsen og hør mere.

Tre rådgivere står ved siden af hinanden og evaluerer noget udbudsmateriale.

Mentorordningen giver dig mulighed for at få viden, praktiske råd og vejledning fra en erfaren udbudskonsulent eller -jurist. Det kan hjælpe dig godt på vej til at mestre håndværket og undgå faldgruber.

Mentornetværket fungerer inden for staten. I det daglige arbejder mentorerne med indkøb og udbud i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Statens Indkøb eller andre statslige institutioner.

Tilbuddet er rettet mod ansatte i staten, der er forholdsvis nye på udbudsområdet - fx med en ansættelse inden for udbudsområdet på under et år. Ordningen er baseret på mentorernes frivillige indsats, og mentees’ deltagelse er gratis.

Tilmelder du dig mentorordningen, får du samtidig mulighed for at deltage i et netværk for mentees. I netværket, som mødes en gang i kvartalet, vil der komme oplægsholdere og være forskellige aktuelle udbudstemaer på dagsordenen.

Intromødet finder sted den 18. juni fra kl. 9.00-10.00 i Moderniseringsstyrelsen, Landgreven 4, 1301 København K.

Tilmeld dig via kontaktmodulet