Udbud og udbrud - glædelig jul og tak for i år

17-12-2020
Om os

Nu står julen for døren, og det skelsættende 2020 rinder langsomt ud. Vi holder fast lidt endnu og rådgiver på 30 35 28 18 til og med den 23. december. Herefter tager Rådgivningsenheden på juleferie frem til den 4. januar 2021, hvor vi igen står parat til at hjælpe dig med dine udbud, indkøb og kontrakter.

Lille nisse og klokke - Unsplash

Vi vil gerne takke alle jer, som har kontaktet os og deltaget i de aktiviteter, det trods alt er lykkedes at gennemføre i år. 

Selvom vi desværre måtte aflyse vores stort anlagte konference i april, hvor over 120 havde tilmeldt sig og en række af vores kurser, så opfandt vi nye veje til videndeling og kompetenceudvikling.

Vi har modtaget knap 800 henvendelser fra 80 statslige institutioner i løbet af året, og vi har bistået kolleger i staten med alt fra rådgivning om kantineudbud til indkøb af brandbiler. Undervejs er det også lykkedes at mødes virtuelt i vores forskellige netværk.

På baggrund af jeres spørgsmål har vi udgivet vejledninger om inhouse-begrebet og dokumentation for oplysninger i ESPD’et, og en række artikler om hvordan du undgår høje transaktionsomkostninger, gode råd om markedsdialog og notarpåtegnede egen-erklæringer.

Se vejledningerne her

Se svar på spørgsmål her

I løbet af efteråret har vi også lanceret en række digitale skabeloner, som kan lette dit arbejde med indkøb og udbud.

Se oversigten med digitale skabeloner

Vi spritter vores krydsede fingre og glæder os til at tage fat på de nye opgaver i 2021, hvor vi har planer om at afholde en række webinarer og lancere flere digitale skabeloner – bl.a. på engelsk.

Desuden planlægger vi også at udgive en række guides og vejledninger, som kan hjælpe dig med indkøb og udbud. De første kommer til at handle om beregning af kontraktværdi og om koncessionsbegrebet.

Hvis du ikke i forvejen er tilmeldt vores nyhedsbrev eller følger os på LinkedIn, så tilmeld dig nu og bliv opdateret om vores mange aktiviteter i 2021.