Flere myndigheder har allerede fået kvalitetssikret deres udbud – skal vi også hjælpe dig?

27-02-2020
Rådgivning

Rådgivningsenheden kan kvalitetssikre dit udbudsmateriale. Vi kan også bistå dig med rådgivning gennem en hel udbudsproces. Er du indkøber i en statslig myndighed så kontakt os, hvis du vil høre mere om vores tilbud om udbudsjuridisk bistand.

Rådgivningsenheden leverer juridisk rådgivning og projektledelse inden for alle dele af udbudsprocessen. Vi kan også bistå dig under din udbudsproces - alt afhængigt af dit behov for rådgivning.

Du vælger selv, om vi skal styre hele processen, eller om det skal ske i et samarbejde med dig – med fokus på kompetenceudvikling.

Konkret rådgivning i forhold til dit udbud og gennemførelse af udbud for din myndighed er en opgave, der kræver særskilt betaling. Vi udarbejder et tilbud med en oversigt over alle de aktiviteter, som skal gennemføres i forbindelse med dit udbud. Du vælger selv, hvilke opgaver vi skal håndtere, og hvilke du selv vil stå for. Rådgivningsenheden kan med fordel involveres allerede i den indledende planlægning af en opgave, så vi sikrer, at indkøbet skæres hensigtsmæssigt til

Kontakt os på 30 35 28 18, hvis du vil høre mere om, hvordan vi bistår dig bedst muligt.

Mød vores rådgivere på Statens Indkøbskonference den 2. april 2020, så kan vi drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig.