Tag et kursus om indkøb og udbud derhjemme

31-03-2020
Kompetenceudvikling

Selvom du arbejder hjemme, skal du ikke afholdes fra at komme på kursus. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har sammen med Økonomistyrelsen udviklet en række e-læringskurser om indkøb og udbud, som alle statsansatte har adgang til via Campus.

Fingre på bærbar tastatur

Du kan vælge mellem kurser, hvor du få en generel introduktion til udbudsloven, og hvilke udbudsprocedurer, du kan anvende.

I Campuskataloget er der også mere specifikke kurser om, hvordan du foretager udbud efter procedurerne offentligt udbud, begrænset udbud og udbud med forhandling samt om reglerne i light-regimet.

Ønsker du at få genopfrisket reglerne for de mindre indkøb under EU-tærskelværdierne, så tilmeld dig e-læringsforløbet, hvor du får en indføring i beregning af kontraktværdi, vurdering af ”klar grænseoverskridende interesse”, samt hvordan du gennemfører indkøb med og uden grænseoverskridende interesse.

Du kan læse mere om kurserne og tilmelde dig ved at logge ind i Campus, som du plejer. Søg på "Indkøb", eller se i Campuskataloget under "Lovgivning".

Læs mere og tilmeld dig via linket til højre.