Kom tilbudsgivernes ESPD-spørgsmål i forkøbet

05-10-2020
Viden og værktøjer

Får du ofte spørgsmål fra tilbudsgiverne om, hvordan de skal udfylde et ESPD, fx hvis de vil anvende underleverandører? I en ny guide giver Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen svar på de oftest stillede spørgsmål, der kan opstå, når virksomheder skal udfylde ESPD’et.

ESPD

Guiden ”ESPD – Det fælles europæiske udbudsdokument” giver på otte illustrative sider en gennemgang af, hvilke oplysninger virksomheder skal erklære, når de deltager i udbud af offentlige opgaver.

Du kan eventuelt sende guiden med til leverandører, der stiller spørgsmål om udfyldelsen af et ESPD, eller du kan henvise til guiden i dit udbudsmateriale.

Guiden tager udgangspunkt i spørgsmål, som styrelsen har modtaget fra andre virksomheder, der har været i tvivl om, hvordan ESPD’et skal udfyldes. Der er fx svar på helt enkle spørgsmål som, hvor man finder ESPD’et og mere komplicerede som, hvad det betyder at basere sig på andre i udbud, og om hvorvidt underleverandører skal aflevere et ESPD, når man er flere om at løse en opgave.

Hent guiden "ESPD – Det fælles europæiske udbudsdokument" hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen