Jylland og Fyn: Kom med i netværk om statslige indkøb og udbud – første møde er d. 16. marts 2021

23-02-2021
Netværk Rådgivning

Er du udbudsjurist i staten, arbejder du i Jylland eller på Fyn og er du interesseret i at deltage i et netværk for udbudsjurister afholdt af Rådgivningsenheden, så er det nu, at du skal tilmelde dig. Det første møde bliver afholdt d. 16. marts 2021 kl. 13-15.

Der er stor interesse for Rådgivningsenhedens netværk, og den 16. marts 2021 starter et nyt netværk for udbudsjurister fra Jylland og Fyn. Så arbejder du med indkøb og udbud i staten, og bor eller arbejder du i Jylland eller på Fyn, så hører vi meget gerne fra dig, hvis du har lyst til at deltage i vores nye netværk.

Rådgivningsenheden har både rådgivere på Sjælland, Fyn og Jylland. På mødet vil Rådgivningsenhedens jyske rådgivere, Janne Kristine Laursen og Thomas Bøtker Nedergaard, deltage, og de vil fremadrettet facilitere dette netværk. Opstartsmødet vil blive afholdt virtuelt på grund af COVID-19-situationen, men vi håber at vi snart vil få mulighed for at afholde møderne med fysisk fremmøde, så der er mulighed for at lære andre statslige kollegaer godt at kende.

På mødet d. 16. marts 201 vil vi sætte rammerne for netværket, der vil være mulighed for videndeling og sparring om konkrete spørgsmål du sidder med, og der vil altid være et aktuelt emne på dagsordenen. Ved hurtig tilmelding har du mulighed for at komme med forslag til emner til det første møde.

Deltagelse i alle Rådgivningsenhedens netværk og mentorordning er gratis.