Nye ansigter i Rådgivningsenheden

25-02-2021
Om os Rådgivning

Rådgivningsenheden har senest budt velkommen til Lasse og Christine, som er klar til at hjælpe dig, når du kontakter os.

""

Der er fortsat stigende efterspørgsel på bistand fra Rådgivningsenheden, så vi er glade for at kunne byde velkommen til yderligere to kollegaer, som skal være med til at løse vores mange spændende opgaver.

Lasse er udbudsjurist, mens Christine er specialiseret i IT-kontrakter, og de vil sammen med vores øvrige kollegaer kunne svare på alle dine spørgsmål vedrørende indkøb, udbud og kontrakter.

Lasse er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har siden 2019 arbejdet med rådgivning om udbudsret, både på leverandør- og på ordregiversiden. Gennem tidligere ansættelser har Lasse beskæftiget sig med konkurrenceret samt grænsefladerne til udbudsretten, herunder særligt konsortiesamarbejder.

Christine er også uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har særligt kendskab til IT- og kontraktret samt persondataret, og kommer med 9 års erfaring fra den finansielle sektor. Christine vil således kunne hjælpe dig med udarbejdelse af kontraktgrundlaget til dit næste it-udbud.

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til de nævnte specialeområder. 

Du kan læse om alle rådgiverne og deres ekspertiser her