Nyt digitalt spørgeskema kan hjælpe dig med indkøb under tærskelværdien

26-03-2021
Viden

Du kan nu generere skræddersyede udbudsdokumenter til indkøb under tærskelværdien ved at udfylde Rådgivningsenhedens nye digitale spørgeskema. Du bliver nemt og enkelt guidet igennem det, du skal overveje og til slut genereres et skræddersyet dokument til enten en tilbudsindhentning eller en annoncering afhængigt af dine valg.

""

For at gøre dine indkøb nemmere, har Rådgivningsenheden netop udgivet et digitalt spørgeskema, der hjælper dig til at få lavet skræddersyede dokumenter til dit indkøb under tærskelværdien – fx opfordringsbrev til tilbudsindhentning eller annonceringsbetingelser til de indkøb, som du har vurderet har en klar grænseoverskridende interesse.

Er du i tvivl om hvilken proces du skal følge for dit indkøb, vil vi anbefale, at du starter med at bruge spørgeskemaet ”Overvejelser om indkøb”, der kan guide dig frem til den rigtige indkøbsproces ved at følge den statslige indkøbskaskade.

Rådgivningsenheden arbejder målrettet med at få udviklet en række effektive digitaliserede skabeloner, der giver brugerne bedre adgang til at målrette og tilpasse udbudsdokumenter, samt rådgiver i situationen og hjælper brugerne med at spare tid og ressourcer.

Målet er at dele viden, understøtte og ensrette kvaliteten i offentlige indkøbsprocesser og forhåbentlig lette hverdagen for dem, der arbejder med offentlige indkøb. 

Det nye digitale spørgeskema erstatter de tidligere skabeloner, der kunne hentes på hjemmesiden i Word.

Gå til det digitale spørgeskema "Indkøb under tærskelværdierne" (brug Google Chrome til at åbne)

Er du i tvivl om, hvilken proces du skal følge, kan du hente hjælp her:

Gå til det digitale spørgeskema "Overvejelser om indkøb" (brug Google Chrome til at åbne)