Nyt netværk for kontraktstyrere sætter håndtering af misligholdelse på dagsordenen

02-11-2021
Netværk

Tirsdag den 16. november mødes Rådgivningsenhedens nye netværk for kontraktstyrere. Netværket er for dig, der arbejder med den strategiske og løbende administration af din organisations kontrakter. Du kan stadig nå at tilmelde dig, og det er gratis at deltage.

Tre personer gennemgår dokumenter

Der kommer mere og mere fokus på styringen af kontrakter. Kontraktstyring er en central del af arbejdet med indkøb og udbud. Selv når udbuddet har været en succes, bliver kontrakten det sjældent, hvis ikke den styres og bruges. Som kontraktstyrer skal du derfor kunne håndtere, vurdere og argumentere for, om det er muligt at foretage ændringer i indgåede kontrakter – både af kontrakten og i medfør af kontrakten. Samtidig er der kunder og leverandører som skal håndteres – og hvordan gør man det bedst? Og hvad er egentlig best practice inden for kontraktstyring?

Arbejder du med kontraktstyring til daglig, kan dette nye netværk give dig et forum for erfaringsudveksling og sparring om kontraktstyringens mange og forskelligartede elementer.

Misligholdelse af kontrakten – hvad gør du?

På det første møde tirsdag den 16. november har vi sat misligholdelse af kontrakter på dagsordenen. Som kontraktstyrer har du sikkert oplevet situationer, hvor I ikke modtager den vare eller den ydelse, som I forventer. Vi tager udgangspunkt i en konkret statslig aftale og gennemgår nogle af de bestemmelser og overvejelser, som du bør være opmærksom på.

Derudover vil der på mødet være god tid til at lære de andre deltagere at kende, og der vil være tid til en bordrunde, hvor alle deltagere kan fortælle om de udfordringer, som I sidder med lige nu.

Rent praktisk – tilmeld dig nu

Netværket består af 10-15 erfarne kontraktstyrere og mødes 3-4 gange årligt. Den 16. november mødes netværket i Økonomistyrelsen, Landgreven 4,  1301 København K.

Marianne Stigborg

Marianne Stigborg, chefkonsulent, Statens Indkøb, faciliterer møderne, der vil indeholde en blanding af oplæg udefra, faglige diskussioner og erfaringsudveksling.

 

Læs mere om Marianne