Mød Lilli – vores nye underviser i Rådgivningsenheden

22-04-2022
Om os Kompetenceudvikling

Vi har udvidet vores kursus- og uddannelsesteam med Lilli Jensen. Lilli har en mangeårig erfaring med indkøb og udbud fra Forsvaret, og hun glæder sig til at komme i gang med at undervise.

Lilli Jensen

På alle Rådgivningsenhedens kurser møder du undervisere, der selv har erfaring med at gennemføre samtlige dele i en indkøbs- eller udbudsproces. Og her er Lilli ingen undtagelse. Hendes erfaring med indkøb og udbud spænder bredt fra en lang karriere med indkøb i Forsvaret. Her har Lilli særligt beskæftiget sig med indkøb af IT, herunder både hardware og software.

Jeg har fungeret som indkøber og sidst som udbudskonsulent i Forsvaret, både på miniudbud og direkte tildelinger, via SKI og forsvarets interne rammeaftaler. Det var særligt it-kontrakter, jeg sad med. Det har givet mig en masse praktisk erfaring med de udfordringer, man kan støde på undervejs i en indkøbs- og udbudsproces.

Netop det, at Rådgivningsenheden gør det muligt at arbejde med målrettet kompetenceudvikling, fik Lilli til at skifte spor. Hun har gerne ville prøve kræfter med at undervise, og er nu en af de undervisere, du fra efteråret kan møde på uddannelsen Indkøb i staten i praksis. 

Jeg glæder mig til at undervise og særligt at skulle udfolde konceptet i forhold til grønne og bæredygtige indkøb for vores kursister. Vi er to, der er de primære undervisere på uddannelsesforløbet, men vi inviterer også andre eksterne oplægsholdere ind med specialistviden om bestemte emner. Samspillet med mine kolleger om undervisningsforberedelsen og interaktionen med kursisterne er nyt og sjovt – og meget lærerigt. Der kommer altid nye perspektiver på undervisningen, og derfor får vi også løbende tilpasset indholdet, så det rammer målgruppen bedst muligt.

Læs mere om Rådgivningsenhedens uddannelse for indkøbere her