Rådgivningsenheden ønsker alle en glædelig jul

22-12-2022
Rådgivning

Julen står for døren, og vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle vores samarbejdspartnere for endnu et godt år.

Du kan dog godt fange os lidt endnu på 30 35 28 18, da vores hotline først går på juleferie fredag den 23. december 2022 kl. 15 – og åbner op igen allerede mandag den 2. december 2023 kl. 10.

2022 i Rådgivningsenheden

89 statslige institutioner har i år fået råd og vejledning fra os, og vi har håndteret lidt under 800 henvendelser.

Vi har i årets løb blandt andet lavet flere spørgsmål og svar og en længere artikel om, hvornår du er forpligtet til at undersøge et tilbud nærmere. Derudover har vi opdateret vores udbudsskabeloner på baggrund af ændringerne af udbudsloven og de indførte sanktioner mod Rusland, og vi har offentliggjort et værktøj til kortlægning af indkøbs- og udbudsfaglige kompetencer.

Find artiklen her

Find vores skabeloner her

Find værktøj til kompetenceafklaring her

Hvad kan du glæde dig til i 2023?

Vi glæder os til at tage fat på nye opgaver i 2023, hvor vi skal gøre vores kompetenceudviklingsforløb endnu grønnere, og hvor vi gentager successen med Statens Indkøbskonference. Sæt kryds i kalenderen den 29. marts 2023, hvor vi mødes i DGI Byen i København. Vi vil i starten af det nye år løfte sløret for hvilke oplægsholdere, der lægger vejen forbi konferencen. På konferencen bliver der også tid til at netværke med kollegaer i staten, og i pauserne kan du blandt andet få en introduktion til vores udbudsværktøjer, skabeloner og uddannelsesforløb. 

Vi skal også arbejde videre med vores Udbudsprojektmodel og udgive flere guides og vejledninger, som understøtter udbudsprocessen, og som kan hjælpe dig i din hverdag. Vi kommer også med nye digitale skabeloner, samt opdaterer enkelte af de eksisterende.

Gå ikke glip af noget

Hvis du ikke i forvejen er tilmeldt vores nyhedsbrev eller følger os på LinkedIn, så brug muligheden nu, så du får seneste nyt om de mange kommende aktiviteter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg os på LinkedIn

Rådgivningsenheden takker for i år og ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!