Velkommen til Maja og Ann - nye ansigter i Rådgivningsenheden

22-12-2022
Om os

Vi har i december budt velkommen til Maja Gottschalk Barnekov og Ann Christina Sørensen i Rådgivningsenheden.

Maja skal blandt andet være med til at understøtte de statslige institutioner med rådgivning og praktisk gennemførelse af udbud. Maja er jurist og har 10 års erfaring med at rådgive og gennemføre udbud af både varer, tjenesteydelser og bygge- og anlægsopgaver fra primært kommuner.

Maja fortæller om sit valg om at arbejde i Rådgivningsenheden:

”Arbejdet giver mig muligheden for at specialisere mig yderligere inden for udbudsretten i samarbejde med kollegaer, der - ligesom mig - brænder for udbudsretten samtidig med, at jeg stadig arbejder praktisk og konkret med gennemførslen af udbud og rådgivning. Jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring og skabe værdi i samarbejdet med de statslige institutioner.”

Ann skal primært sidde med kommunikationsopgaver – så det er blandt andet Ann, der vil være bag vores tekster, når du læser vores nyhedsbreve.

Ann har arbejdet med kommunikation og formidling de sidste 4 år, hvor hun har været ansat som redaktør på et forlag og lavet undervisningsbøger og digitale udgivelser. Herigennem har Ann opbygget konkret viden om, hvordan man omsætter faglig viden til korte og præcise budskaber. Ann vil bruge denne viden, når hun sammensætter vores nyhedsbreve til jer, skriver historier til LinkedIn, gennemlæser vores vejledninger og artikler og sørger for at vores hjemmeside fortsat er brugbar, forståelig og lige til at gå til for dig, som foretager indkøb og udbud i staten.

Lær mere om Ann her