Rie og Adam er nu en del af Rådgivningsenheden

03-02-2022
Om os

Vi har i de seneste måneder budt velkommen til to nye kollegaer i Rådgivningsenheden - mød dem her.

Nu kan du også få udbudsjurist Adam Silkeborg Hutters i røret, når du ringer til vores udbudshotline på 30 35 28 18. Adam kom til Rådgivningsenheden i december og har beskæftiget sig med udbud siden august 2020.

I juli 2021 blev han færdig som jurist ved Københavns Universitet, hvor hans speciale omhandlede en analyse af de udbudsretlige krav til angivelse af værdien i en rammeaftale og ændringer heraf.

I januar bød vi velkommen til Rie Ahle Mikkelsen, som fremover skal hjælpe med de administrative opgaver i Rådgivningsenheden.

Rie har både arbejdet i den private og offentlige sektor. Hun ser det som sin kernekompetence at vedligeholde administration af systemer og undersøge, hvordan administrative arbejdsgange kan formes, så de er brugervenlige og effektive.

Rie fortæller om sit førstehåndsindtryk af Rådgivningsenheden:

Jeg glæder mig til at arbejde med forretningsgangene i enheden og få kortlagt de nuværende administrative arbejdsprocesser. Det er min oplevelse, at der i Rådgivningsenheden er en stor interesse for nytænkning og effektivisering, hvilket er rart, når man som ny kommer udefra og har mange ideer.

Det er Rie, du får fat i, hvis du har spørgsmål til vores netværk, kurser eller fakturering.

Læs mere om rådgiverne