Tilmeld dig et af vores uddannelsesforløb

16-06-2022
Kompetenceudvikling

27 glade kursister fik i slutningen af maj et diplom, efter de gennemførte vores to uddannelsesforløb om udbud og indkøb i staten. Nu gør vi klar til de næste hold, som starter efter sommerferien. Tilmeld dig nu, så du er sikker på at få en plads.

I slutning af maj stod et par dage i eksamenernes tegn på Rådgivningsenhedens kompetenceudviklingsforløb. 27 kollegaer, der til daglig arbejder med indkøb og udbud i staten, kunne gå hjem med deres diplom plus en masse ny udbudsviden og et nyt netværk.

Undervejs har deltagerne lært om de forskellige aspekter af udbud og offentlige indkøb i praksis. Blandt andet fik de gennemgået, hvordan man inddrager bæredygtighedshensyn af gæsteundervisere fra SKI - Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S og Miljøstyrelsen.

Forløbene blev afsluttet med en eksamen, hvor deltagerne gruppevis henover et døgn arbejdede med en realistisk case, som skulle munde ud i et løsningsforslag, der blev præsenteret på et ”direktionsmøde”.

Kan du tænke dig at komme med på et af vores to uddannelsesforløb, så har du mulighed for det nu. Der er åbent for tilmelding via Campus, og vi har fortsat ledige pladser.

Læs mere om Indkøb i staten i praksis

Læs mere om Udbud i staten i praksis