Nu svarer Susanne på dine spørgsmål

11-05-2022
Om os

Vi har i april budt velkommen til chefkonsulent Susanne Andersson, der er specialiseret i udbuds- og kontraktret. Susanne kan trække på sin mangeårige erfaring fra kunde- og leverandørsiden.

Når du ringer til vores hotline på 30 35 28 18 for at få hurtig hjælp til at afklare et spørgsmål om dit udbud, kan du nu få hjælp af Susanne.

Susanne har en mangeårig erfaring med at gennemføre både små og store it-anskaffelser – lige fra specialudviklede it-løsninger og standardsoftware til indkøb af it-konsulenter på rammeaftaler.

Interessen for udbud begyndte på leverandørsiden sidst i 90’erne, men i 2001 sprang Susanne over til kundesiden.

Det har særligt været it-anskaffelser, ofte i forbindelse med tværoffentlige samarbejder, hun har arbejdet med.

Derfor er Susanne godt rustet til at rådgive og bistå dig med udbudsretlige vurderinger, afklare spørgsmål om komplekse anskaffelser og hjælpe med kontraktudarbejdelse, -forhandling og -fortolkning.

Om sin motivation for at fortsætte karrieren i Rådgivningsenheden, siger Susanne:

Idéen med en statslig udbudsrådgivningsenhed er genial og en god måde at få delt viden og erfaringer på tværs af staten. Udbud – og udbudsreglerne – bliver ofte opfattet som besværlige, men det er rigtig spændende - og sjovt – at være med til at få afmystificeret denne opfattelse ved være en del af Rådgivningsenheden.

Læs mere om Susanne