Sæt kryds i kalenderen den 29. marts 2023, hvor vi holder Statens Indkøbskonference 2023

30-11-2022
Netværk

Vi afviklede konferencen for første gang i 2022, og der var en meget høj deltagertilfredshed - både i forhold til det faglige indhold og tiden til netværk - begge dele er noget vi holder fast i - men vi forbedrer naturligvis også, hvor det er muligt. Som en deltager skrev til os efterfølgende:

"Jeg synes alle oplæg var relevante og spændende. Og jeg synes også, at der var noget særligt over at mødes så mange statslige indkøbere; Der var noget identitetsskabende over det - forstået sådan at indkøb i min organisation og mange andre steder er "sekundært" ift. forretningen, og det var super fedt at opleve fællesskabet omkring udbud som primær faglighed, det var som om det styrkede den "faglige stolthed". Så kæmpe stort tak for en veltilrettelagt konference. Jeg håber, arrangementet er kommet for at blive."

Og vi er helt enige - konferencen er et meget vigtigt samlingspunkt for os i staten - og derfor er vi også allerede i gang med at planlægge et meget spændende program. Der er dog stadig tid til, at du kan komme med dine input til hvem vi bør invitere som oplægsholder – eller hvilke emner der optager dig, som vi bør komme omkring.

Ring til os på 30 35 28 18 eller skriv dine ønsker til os gennem vores kontaktmodul via vores hjemmeside.