Vi byder velkommen til Dorthe og Rasmus

30-11-2022
Om os

Vi er glade for at vi igen har kunne byde velkommen til to nye kollegaer.

Vi byder velkommen til Dorthe og Rasmus

Den ene er Dorthe Vejs, der i rollen som chefkonsulent skal understøtte statslige institutioner med forhandling, udarbejdelse og fortolkning af statens kontrakter.

Dorthe har en baggrund som advokat med 15 års erfaring fra ét af de store advokathuse. De seneste fire år har Dorthe været medejer af et boutique advokatfirma med speciale i IP- og kontraktret samt markedsførings- og forbrugerret.  

Dorthe forklarer, hvad der har været motiverende for hendes ønske om at arbejde i Rådgivningsenheden:

”Rådgivningsenhedens formål og ambition om at skabe værdi og gøre en reel forskel for kollegaer i statens institutioner og dermed staten som sådan, er jeg stolt af at understøtte. Dette gælder i særdeleshed, når jeg samtidig kan bidrage til, at offentlige kontrakter får et større fokus på den grønne omstilling. Det er afgørende motiverende for mig, at Rådgivningsenheden har et værdisæt og et højt fagligt ambitionsniveau, og at jeg gennem min arbejdsindsats kan bidrage til essentielle resultater, der for vores kunder gør en mærkbar forskel.”

Derudover har vi også kunne byde velkommen til Rasmus Ingemann Møller, der er ansat som juridisk studentermedhjælper. Rasmus læser til daglig erhvervsøkonomi og erhvervsjura (cand.merc.jur.) på 3. semester på CBS. Rasmus skal indgå i vores studenterteam og skal primært arbejde med juridiske opgaver. 

Både Rasmus og Dorthe er tilknyttet Rådgivningsenheden gennem Økonomistyrelsen, hvor Rasmus dog allerede er et kendt ansigt, da han tidligere har arbejdet som student i kontor for HR- og Kompetencesystemer, hvor han har bistået med udbud af statens kompetence- og e-læringsplatform Campus.