Nyt forløb af Udbud i staten

24-10-2022
Kompetenceudvikling Netværk

Giv dig selv og dine kollegaer en tidlig julegave - kom med på uddannelsen ’Udbud i staten i praksis’

Foto
16. november 2022 opstarter vi et nyt forløb af uddannelsen ’Udbud i staten i praksis’ – og der er stadig ledig plads.

Til dig der gennemfører udbud i staten

Udbud i staten i praksis henvender sig til dig, der gennemfører udbud på egen hånd, eller rådgiver dine kollegaer om udbud og indkøb i staten. Uanset hvordan udbud indgår i dit daglige arbejde, vil du få viden og værktøjer, som giver øjeblikkelig værdi for dig og din arbejdsplads. Derudover vil du blive del af et stærkt netværk med udbudsspecialister fra andre dele af staten - det kan være en uvurderlig hjælp, når der er behov for sparring, inspiration eller et godt fagligt input.

De tidligere deltagere er kommet fra alle hjørner af staten, og tilbagemeldingerne fra dem har været, at de var særdeles tilfredse med kursernes faglige indhold og brugbarhed - og at underviserne er gode til at formidle stoffet og dele ud af deres faglige viden. Så skulle du og din afdeling ikke overveje at give jer selv en tidlig julegave i form af styrkede udbudskompetencer?

Praktisk

Undervisningen holdes i skønne omgivelser i DGI-byen centralt i København og består af 3 moduler, hver af 2 dages varighed. Du vil blandt andet lære om projektledelse af udbud, markedsdialog, opstilling af den gode kravspecifikation, evaluering og kontraktstyring. Derudover bliver du præsenteret for Rådgivningsenhedens elektroniske værktøjer, der med sikkerhed kan gøre din arbejdsdag lettere.

Mellem undervisningsgangene er der indlagt 2 virtuelle netværksmøder, hvor du sammen med de andre deltagere får lejlighed til at reflektere over det, I lærer, og dele jeres daglige udfordringer og succesoplevelser – så du føler dig tættere forbundet til dine kollegaer i staten.

Vi glæder os til at se jer!

Tilmelding

Tilmeld dig via Campus

Læs mere om vores kompetenceudviklingsforløb