Hvordan kommer vi fra de gode intentioner til reel brugeradfærd, når det gælder grønne indkøb? Få svaret til Statens Indkøbskonference 2023!

09-02-2023
Netværk
Billede af Andreas og Banner for Statens Indkøbskonference 2023

Når statslige myndigheder skal arbejde for grønnere indkøb, kan der være behov for en adfærdsændring. Andreas Maaløe Jespersen ph.d. og ekspert i forbrugeradfærd fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen vil give dig et indblik i, hvordan du kan bruge indsigter fra adfærdsvidenskab til at lave bedre og mere effektive grønne indkøb.

Sidste år deltog 180 mennesker i Statens Indkøbskonference og var med til at skabe en dag med vidensdeling på tværs af staten. Igen i år byder konferencen på årets mulighed for at netværke med dine kollegaer i hele staten. Konferencen er for alle ansatte i staten, der arbejder med indkøb og udbud.

Du kan stå nå at tilmelde dig konferencen! Statens Indkøbskonference finder sted den 29. marts 2023 hos CPH Conference i DGI Byen. Placeringen er lige ved Københavns Hovedbanegården, så transporten bliver så nem for dig som mulig.

Tid og sted

Konferencen finder sted onsdag den 29. marts 2023 hos Conference CPH i DGI Byen. Der er morgenmad og indtjekning allerede fra klokken 8.30. Adressen er Tietgensgade 65, 1704 København V.

Pris

Prisen for at deltage er 600 kroner.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er 22. marts 2023