Statens Indkøbskonference: Store samfundsudfordringer kalder på nye løsninger - men hvordan?

15-02-2023
Netværk
Banner for konferencen med billede af oplægsholder

Vi står over for en klimaudfordring, hvor vi skal reducere udledning af CO2. Vi står over for en demografisk udfordring med flere ældre, der får brug for mere hjælp, og der er færre medarbejdere til at give den. Den offentlige sektor kan gøre en forskel. Både de grønne og de velfærdsteknologiske løsninger på de store samfundsudfordringer findes derude, men løsningerne skal ofte færdigudvikles eller tilpasses, før vi kan anvende dem.

Til Statens Indkøbskonference 2023 kan du høre Chefkonsulent Rikke Thorlund Haahr og Seniorprojektleder Johannes Leidesdorff fra Center for Offentlig-Privat Innovation (CO-PI) fortælle om deres arbejde med innovative indkøb. I CO-PI har de til opgave at understøtte innovative offentlige indkøb – i alle dets faser.

Få et kig ind i maskinrummet på CO-PI’s skaleringsprocesser, hvor flere offentlige ordregivere samler sig med markedets aktører og formulerer behov til nye løsninger sammen. 

Tid og sted

Konferencen finder sted onsdag den 29. marts 2023 hos Conference CPH i DGI Byen. Der er morgenmad og indtjekning allerede fra klokken 8.30. Adressen er Tietgensgade 65, 1704 København V – lige ved Københavns Hovedbanegård.

Pris

Prisen for at deltage er 600 kroner.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er 22. marts 2023