Hvordan bliver en virksomheds pålidelighed vurderet i udbud? Bliv klogere til Statens Indkøbskonference 2023!

13-01-2023
Netværk
Billede af Kenneth og banner for Konferencen

Du skal som offentlig ordregiver fra 1. januar 2023 indhente en vejledende udtalelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om vurdering af en virksomheds pålidelighed, hvis virksomheden er omfattet af en eller flere udelukkelsesgrunde i udbudsloven. Men hvad betyder det i praksis, og hvordan foretager styrelsen vurderingen? Du får svaret på Statens Indkøbskonference den 29. marts 2023.

Til Statens Indkøbskonference 2023 vil kontorchef Kenneth Skov Jensen fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Enhed for pålidelighedsvurdering gøre dig klogere på, hvad du skal være særligt opmærksom på i processen. Kenneth giver dig også et indblik i styrelsens overvejelser bag centrale pointer i vejledningen, der udkommer til februar 2023.

Statens Indkøbskonference er vejen til viden og værktøjer

Vi lægger lige nu sidste hånd på programmet til Statens Indkøbskonference 2023, der bliver en god blanding af udbudsfaglige oplæg, spændende indkøbscases og forskellige målrettede spor om aktuelle udbudsproblematikker.

Sidste år deltog 180 mennesker i Statens Indkøbskonference og var med til at skabe en dag med vidensdeling på tværs af staten. Igen i år byder konferencen på årets mulighed for at netværke med dine kollegaer i hele staten. Konferencen er for alle ansatte i staten, der arbejder med indkøb og udbud.

Du får selvfølgelig også mulighed for at tale med Rådgivningsenheden og høre mere om blandt andet vores udbudsværktøjer, skabeloner og uddannelsesforløb.

Du kan nu tilmelde dig Statens Indkøbskonference 2023 og sikre dig en plads.

Tid og sted

Konferencen finder sted onsdag den 29. marts 2023 hos Conference CPH i DGI Byen. Der er morgenmad og indtjekning allerede fra klokken 8.30. Adressen er Tietgensgade 65, 1704 København V, og placeringen er lige ved Københavns Hovedbanegård.

Pris

Prisen for at deltage er 600 kroner.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er 22. marts 2023