Josephine er ny teamleder i Rådgivningsenheden

05-06-2023
Om os

I Rådgivningsenheden er vi glade for at byde velkommen til en ny teamleder.

Josephine

1. maj kunne vi i Rådgivningsenheden byde varmt velkommen til Josephine Maria Utzon Minddal, der er startet som teamleder i Rådgivningsenheden i Økonomistyrelsen.

Josephine har arbejdet med forskellige grene af udbudsretten siden 2014 og har stor erfaring med at rådgive om udbudsret og kontrakter. I sit virke har Josephine beskæftiget sig med internationale samarbejder vedrørende indkøb, fælles statslige udviklingsprojekter og udbud i fællesskab med andre stater.

Josephine har arbejdet indgående med kontrakter og juridiske paradigmer, herunder kommercialisering og automatisering heraf.

Derudover har Josephine arbejdet med rekruttering og virksomhedsbranding og er meget motiveret af som teamleder at være med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Josephine fortæller:

”Det er enormt vigtigt for mig at bidrage til, at kontorets medarbejdere agerer i de bedste rammer for at kunne levere god rådgivning til staten.”  

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til Josephine, og vi glæder os til alle de gode ting, hun kommer til at byde ind med i Rådgivningsenheden!

Lær mere om Josephine