Rådgivning på den anden side af sommerferien: Skal vi hjælpe med dit udbud?

29-06-2023
Rådgivning
Billede af Lasse

Hvis du allerede nu ved, at du har behov for Rådgivningsenhedens hjælp til dit udbud på den anden side af sommerferien, så kan du med fordel tage fat i os nu. Vi hjælper både med indkøb, udbud og kontrakter - så inddrag os allerede nu, så vi kan sætte tid og ressourcer af til netop dit projekt!

Når du inddrager os i den indledende planlægning af dit indkøb eller udbud, kan vi nemlig sammensætte et team med lige præcis de kompetencer, der er behov for til dit projekt.

I Rådgivningsenheden bistår vi statslige myndigheder med hjælp til alle facetter af indkøb, udbud og kontrakter. Rådgivningsenheden kan skræddersy et forløb, der passer specifikt til dine behov, hvad end du har brug for hjælp til at kvalitetssikre dit udbudsmateriale, konkret rådgivning eller projektledelse gennem udbudsprocessen.

Og hvis du skulle have spørgsmål til dit udbud henover sommerferieperioden, så fortvivl ikke! Vores rådgivere sidder stadig klar til at tage telefonen mandag til torsdag klokken 10 til 16 og fredag klokken 10 til 15. Du kan ringe til os på 30 35 28 18 eller kontakte os via kontaktmodulet til højre, hvis du har spørgsmål, du skal bruge hurtig rådgivning til, eller hvis du vil høre mere om, hvordan vi bedst kan bistå dig i netop dit udbud.

Har du set, at du kan finde svar på mange af de oftest stillede spørgsmål i vores spørgsmål og svar-sektion?