Her er programmet: Brugeradfærd, grønne krav, innovative indkøb og den allervigtigste viden for at køre dit udbud sikkert i mål

06-03-2023
Netværk

Programmet til Statens Indkøbskonference 2023 er klart, og dagen nærmer sig med hastige skridt. I denne artikel kan du læse mere om programmet og høre om de dialogoplæg, vi i år præsenterer.

Banner for konferencen og billede af Anders

Endelig kan vi løfte sløret for det fulde program til Statens Indkøbskonference 2023.

Kontorchef Maria Haugaard fortæller om indholdet:

”I år har vi tilrettelagt et spændende program med mange oplæg, der kan hjælpe dig til at lave bedre og grønnere indkøb. Du kan blandt andet høre oplæg om grøn brugeradfærd, innovative offentlige indkøb, og hvordan du kan stille grønne krav på nye områder. Derudover kan du lære mere om god indkøbsorganisering, hvordan du sikrer en vellykket udbudsproces, og hvad Klagenævnet for Udbud mener er den vigtigste praksis fra det seneste år. Vi forventer, at det igen i år bliver en virkelig god dag, hvor der også er rig mulighed for at udbygge netværk med statslige kollegaer.”

Det bliver en dag med inspirerende og lærerige oplæg, og så byder dagen også på rig mulighed for at netværke med dine kollegaer i staten. I år introducerer vi også Dialogoplæg. Dialogoplæggene er korte oplæg, som du vil finde på dialogpladsen i den lange pause midt på dagen. Her vil du kunne høre om:

  • Svanemærket, EU-blomsten og udbudsreglerne ved Rikke Dreyer fra Miljømærkning Danmark
  • Udbudsprojektmodellen ved Christina Bagger fra Rådgivningsenheden
  • Rådgivningsenhedens skabeloner ved Sabrina Hvolris fra Rådgivningsenheden
  • Bliv klogere på brug af udbudsdata ved Lily Jacobsen fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

 I Rådgivningsenheden har vi påbegyndt nedtællingen til dagen, og vi glæder os til at se lige præcis dig!