Velkommen til vores nyeste talenter: Silas og Caroline

02-10-2023
Om os

I Rådgivningsenheden er vi glade for at byde velkommen til Silas Rune Fritze og Caroline Coyle. Silas og Caroline er begge nyuddannede og har fået deres første fuldtidsjob som fuldmægtige hos Rådgivningsenheden i Økonomistyrelsen.

Silas og Caroline på gangene i Økonomistyrelsen

Silas er uddannet cand.merc.jur. fra Copenhagen Business School i 2023 og har senest beskæftiget sig med arbejdsretten hos en fagforening, hvor han arbejdede med både mundtligt og skriftlig rådgivning af fagforeningens medlemmer.  Silas har gennem sin uddannelse specialiseret sig inden for kontraktret- og kontraktteori, men har også interesse for arbejdsklausuler. Derudover håber vi også, at Silas’ flair og interesse for at arbejde med data i Excel, kan komme os til gode i Rådgivningsenheden.

Silas fortæller:

”Jeg søgte stillingen i Rådgivningsenheden, da jeg gennem mine valgfag fik interesse for større kontrakter og længere projektforløb. Jeg vil anvende min erfaring som rådgiver til at give kompetent og nærværende rådgivning til Rådgivningsenhedens kunder.”

I Rådgivningsenhedens kommer du også til at kunne møde Silas gennem vores hotline, hvor han står til rådighed for at besvare spørgsmål stærkt flankeret af vores erfarne rådgivere. Derudover er Silas en del af udviklingen af Rådgivningsenhedens digitale skabeloner, som skal danne rammen om gode og effektive indkøb, udbud og kontrakter i staten.

Lær mere om Silas

Caroline er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har siden 2021 arbejdet med kontraktindgåelse og kontrakter i forskellige afskygninger. Caroline skal indgå som kontraktjurist i Rådgivningsenheden, hvor hun skal bidrage til at udarbejde kontrakter samt varetage den efterfølgende kontraktstyring. Her vil hun få skarp vejledning og sparring af vores øvrige kontraktteam.

Caroline fortæller:

”Jeg blev tiltrukket af muligheden for at udvikle mig i et fagligt stærkt miljø. Derudover synes jeg, at det er interessant at være med dér, hvor bæredygtige krav bliver tænkt ind i det offentliges indkøb og dermed bidrage til et lille hjørne af Danmarks grønne omstilling.”

Lær mere om Caroline

Hjertelig velkommen til Silas og Caroline – vi er rigtig glade for at have fået dem med om bord, og vi glæder os til at hjælpe dem med at udvikle sig til statens bedste udbuds- og kontraktjurister, der bliver stærke rådgivningskapaciteter i enheden.