Rådgivningsenhedens netværk skaber værdi for dit arbejde

05-09-2023
Netværk

Er du på udkig efter et netværk, der skaber konkret værdi og giver dig viden med hjem, du kan bruge i dit daglige arbejde? Så kan du få plads i et af Rådgivningsenhedens netværk.

Oplæg på netværksmøde

I Rådgivningsenheden faciliterer vi faglige netværk for både kontraktstyrere og udbudsjurister, fordi vi gerne vil understøtte, at vi får delt vores viden på tværs af staten. Udbudsområdet er i konstant udvikling og fra den ene dag til den anden kan en kendelse fra Klagenævnet for Udbud eller en dom fra EU-domstolen ændre på den virkelig, som vi er vant til.

Her er tre gode grunde til, hvorfor Rådgivningsenhedens netværk kunne være noget for dig:

  1. Netværket har en deltager-drevet dagsorden: Temaerne for de kommende møder, bliver besluttet af deltagerne i netværket, så vi sikrer, at emnerne har en stærkt forankring i de aktuelle problemstillinger, du som netværksdeltager, står med i din hverdag
  2. Netværket er et unikt rum med plads til udvikling: På netværksmøderne er der et fortrolig miljø, der skaber rum for åben dialog og faglig udvikling. Alle har ikke svaret på alt – men i fællesskab, kan vi dele vores viden og sammen blive klogere på de problemstillinger, vi står overfor
  3. Netværket er funderet i best practice fra Rådgivningsenheden:Vi stiller selvfølgelig også vores viden til rådighed for netværket, og når du er med i et af vores netværk, så sikrer du dig dermed, at din viden hele tiden er baseret på best practice og den nyeste viden fra Rådgivningsenheden.

En deltager på vores netværk for kontraktstyrere fortæller:

”Det er rigtig godt, at dagsordenen for møderne baserer sig på deltagerønsker. På den måde opnås en konkret relevans med de problemer, jeg døjer med i hverdagen. På samme måde fungerer det godt, at møderne er et fortroligt rum, hvor dialogen derfor kan være mere fri og til gavn for deltagerne. Jeg vil bestemt anbefale netværket til andre.”

Læs mere om vores netværk for kontraktstyrere

Et netværksmøde vil typisk indeholde et oplæg om et spændende og aktuelt emne for netværket, og herefter vil der være mulighed for faglige diskussioner og erfaringsudveksling. Netværket mødes 3-4 gange årligt. Alle vores netværk er sammensat på tværs er ministerområder og er etableret i forhold til interesser, fagområde og erfaringsniveau. Og vi har netværk på tværs af landet.

Læs mere om vores netværk for udbudsjurister

Det er gratis at deltage i Rådgivningsenhedens netværk. Er du interesseret i at være med i et af vores netværk? Så kontakt os på hotline 30 35 28 18 eller via kontaktmodulet.