Skal du have udvidet dine kompetencer til efteråret?

14-05-2024
Kompetenceudvikling

Er du klar til at tage din viden om indkøb, udbud og kontrakter til det næste niveau? Du kan allerede nu tilmelde dig Rådgivningsenhedens kompetenceudviklingsforløb til efteråret – så har du hele sommeren til at glæde dig!

Foto af materiale til Indkøb i staten i praksis

Til efteråret løber helt nye hold af både Udbud i staten i praksis og Indkøb i staten i praksis af stablen, og vores kompetente undervisere ser frem til at få et nyt hold dygtige og nysgerrige kursister med! Er du i tvivl om Rådgivningsenhedens kompetenceudviklingsforløb er noget for dig? Så kan du læse med her, hvor vi vil gå i dybden med, hvad du kan forvente af kurserne, og hvem kurserne henvender sig til. 

Hvad kan du forvente på Rådgivningsenhedens kurser?

Vores kurser er skræddersyet til dig, der ønsker at mestre indkøb, udbud og kontrakter i den offentlige sektor. Kurserne er opbygget i forskellige tematiske lektioner, hvor du både vil modtage undervisning af de kursusansvarlige samt en række dygtige gæsteundervisere, der er eksperter inden for lige præcis deres emne. Undervisningen foregår som klasseundervisning kombineret med en række af øvelser i plenum og i grupper, så du får afprøvet og udviklet dine indkøbs- og udbudsfaglige kompetencer og tankemønstre. For os er det vigtigt, at alle deltagerne føler sig sete i undervisningen, og vi sikrer en tæt dialog mellem underviserne og deltagerne. Vi prioriterer også det gode sammenhold mellem alle deltagerne på kursus, som sikrer at den afsluttende gruppeeksamen altid er både fagligt udviklende og hyggelig at deltage i. Og tænker du, sagde vi lige at eksamen var hyggelig? Ja, så var det præcis, det vi sagde! Tror du ikke på os, så kom selv og oplev den gode stemning på et af vores kurser.

Katja Als, der underviser på Udbud i staten i praksis, fortæller:

”Det særlige ved det her kursus er, at du også får en mere praktisk tilgang til, hvordan det er at gribe et udbud an. Hvad er det for nogle ting, jeg skal overveje? Hvordan laver jeg en kravspecifikation? Hvordan beskriver jeg min opgave? Alle de praktiske detaljer får du en introduktion til.”

Læs mere om indholdet på Indkøb i staten i praksis

Læs mere om indholdet på Udbud i staten i praksis

Hvem kan deltage på Rådgivningsenhedens kurser?

Kurserne er for alle, der arbejder med indkøb, udbud og kontrakter i staten. Du kan både være nyuddannet, nyansat eller mere erfaren. Som ny inden for feltet vil du gå derfra med en solid forståelse for alt det grundlæggende og som mere erfaren udbudskonsulent eller –jurist får du mulighed for at blive ajourført med al den nyeste viden på området. Derudover får du mulighed for at tilegne specifik viden om grønne og bæredygtige anskaffelser. 

”Energien og samværet med kursisterne giver en fantastisk energi. Eleverne er engagerede, og vi lærer som undervisere også selv noget af det, fordi kursisterne stiller gode spørgsmål. Kursisterne finder også ud af, at det er okay, at det er svært. Vi har ikke altid bare det rigtige svar, men vi kan forklare, hvordan vi ville gå til opgaven, og hvilken vej vi ville ende med at gå. Vi har ikke en forventning om, at der er nogen, der skal kunne det hele fra dag 1,” fortæller Peter Høeg-Larsen, der underviser på kurserne.

 

Se de nye datoer og tilmeld dig nu!

Pladserne er begrænsede, så skynd dig at sikre dig din plads.

Tilmeld dig på Campus

Nye datoer for Indkøb i staten i praksis

Modul 1: 3. september 2024, København

Modul 2: 4. september 2024, København

Modul 3: 3.-4. oktober 2024, København

Nye datoer for Udbud i staten i praksis

Modul 1: 18.-19. september 2024, København

Modul 2: 23.-24. oktober 2024, København

Modul 3: 20.-21. november 2024, København