Statens indkøbskonference 2024 - hvad kan du forvente af programmet?

14-05-2024
Kompetenceudvikling Netværk

Det er tidlig morgen, og du er på vej med metroen til Københavns Hovedbanegård. Ved din ankomst til DGI-byen starter du dagen med en friskbagt bolle i foyeren, inden du sætter dig klar i salen sammen med over 180 af dine kollegaer i fra mere end 45 forskellige statslige institutioner, til dagens første spændende oplæg: En gennemgang af de vigtige kendelser fra Klagenævnet for Udbud og de faldgruber, du skal være opmærksom på som indkøber eller udbudskonsulent.

Grafik for konferencen med teksten "Der er åbent for tilmelding"

Sådan forestiller vi os, at du starter dagen den 28. maj 2024 til Statens Indkøbskonference 2024!

Årets oplæg er nøje udvalgt af Rådgivningsenheden og tilrettelagt i to spor, så du personligt kan skræddersy den dag, der giver dig flest brugbare værktøjer og input til dit videre arbejde med indkøb, udbud og kontrakter i staten. 

På spor 1 kan du møde Carina Risvig Hamer, professor fra Københavns Universitet, der fortæller om de mange grønne udbudsregler med fokus på nye og kommende tendenser og deres betydning for de indkøb, hvor indkøbere og udbudsjurister skal have indsigt i mere end udbudsreglerne. Senere kan du høre om agile IT-kontrakter ved Henrik Udsen, professor fra Københavns Universitet.

På spor 2 kan du høre om aktindsigt i udbudssager ved Signe Kristine Mäkelä-Salling og Lisa Bruun fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og om datadrevet kontaktstyring ved Louise Banke Hundebøl og Dennis Juel Jørgensen fra Rigspolitiet.

Du kan frit skifte imellem de to spor i løbet af dagen, og midt på dagen er der også mulighed for god dialog og sparring, når du kigger forbi en række spændende dialogoplæg på dialogpladsen. Dagen slutter af med en paneldebat om grønne og bæredygtige offentlige indkøb.

Sidste frist for tilmelding! 

Tilmeldingen lukker den 21. maj så sørg for at sikre dig din plads allerede idag.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her