Nye ansigter i Rådgivningsenheden

07-10-2019
Om os

Efterspørgslen på vores bistand er stor, så nu udvider vi og er kommet op på 18 rådgivere, der står klar til at hjælpe dig med indkøb og udbud i staten.

Rådgiverne Simon og Minna

Udbudsjuristerne Simon Busch og Minna Bregendahl er kommet med i rådgiverteamet fra den 1. oktober. Hver især bidrager de med flere års praktisk erfaring med at gennemføre indkøb og udbud – fra Odense Kommune og fra staten.

Minna og Simon vil sammen med de øvrige rådgivere svare på spørgsmål gennem vores hotlinen og yde sparring ved indkøb og udbud.

Udover at rådgive om udbud i staten har Minna også ansvaret for kvalitetssikring af de indkøb Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen foretager. Minna er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet i 2013.

Minna Bregendahl, specialkonsulent og rådgiver:

I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har jeg i de seneste år været med at kvalitetssikre vores indkøb og udbud. I vores interne enhed ”OK udbud” følger vi de interne udbud tæt hele vejen fra forberedelse til evaluering og feedback. Det har givet mig en værdifuld indsigt i, hvordan vi i praksis udfolder mulighederne fra udbudsloven, og hvordan vi holder transaktionsomkostninger på et minimum.

Læs mere om Minna

Simon har tidligere været udbudskonsulent i Odense Kommune. Her har han særligt beskæftiget sig med indkøb af forskellige it-løsninger. Simon er uddannet cand. merc. jur. fra SDU i 2014.

Simon Busch, specialkonsulent og rådgiver:

Før jeg kom til Rådgivningsenheden, gennemførte jeg udbud af it-systemer i Odense Kommune. Jeg kan godt lide de lidt mere komplekse projekter, hvor det kræver grundig forberedelse for at få indsigt. Her er markedsdialogen et vigtigt redskab, så man kan få et godt greb om udbudsmaterialet. Jeg glæder mig til de udfordringer, der ligger i at rådgive om indkøb og udbud i staten, for der er nogle andre rammevilkår end i en kommune. Jeg vil helt sikkert kunne trække på min praktiske erfaring med at gennemføre komplekse it-udbud.

Læs mere om Simon

Se de øvrige rådgivere i Rådgivningsenheden