Indkøb i staten i praksis – et grundkursus i indkøb og udbud

24-09-2019
Kompetenceudvikling

Skyd genvej til det effektive indkøb med et kursus fra Rådgivningsenheden. De erfarne rådgivere Britt Brock Grønne og Lene Pihl Bjerre øser ud af deres viden og giver dig en praktisk indsigt i, hvordan du foretager indkøb i staten.

På kurset ”Indkøb i staten i praksis” lærer du, hvornår du er forpligtet til at bruge aftaler under Statens indkøbsprogram og SKI’s rammeaftaler, og hvornår og hvordan du selv skal foretage et indkøb.

De to undervisere har begge bred erfaring med at gennemføre og rådgive om indkøb og udbud.

Britt Brock Grønne er specialiseret i udbudsret og har siden 2004 arbejdet med alle aspekter af udbudsretten hos offentlige ordregivere. Hun yder rådgivning om indkøb over og under tærskelværdierne af både varer, tjenesteydelser samt bygge- og anlægsarbejder.

Britt Brock Grønne, chefkonsulent og rådgiver:

Vi vil give deltagerne en praktisk indsigt i, hvilke regler der gælder for indkøb i staten, og hvordan et indkøb tilrettelægges mest effektivt. Vi ser både på brugen af rammeaftaler, men også på hvordan du tilrettelægger dine egne indkøb på den mest enkle måde. Her kan jeg dele min udbudserfaring med andre indkøbere i staten.

Britt Brock Grønne

 

Lene Pihl Bjerre har erfaring fra både advokatbranchen og centraladministrationen, hvor hun har beskæftiget sig med indkøb og udbud - primært af tjenesteydelser inden for en række forskellige områder.

Lene Pihl Bjerre, specialkonsulent og rådgiver:

Vores mål er, at kursusdeltagerne føler sig sikre i at foretage indkøb i staten. Gennem case-øvelser afprøver vi, hvordan du anvender aftaler under statens indkøbsprogram, og hvordan du bruger de forskellige indkøbsmetoder i din hverdag. Derudover får du tips om gode udbudsværktøjer og bliver sat ind i, hvordan du bruger vores nye udbudsskabeloner, så du er godt kørende, når du skal lave dit næste indkøb.

Lene Pihl Bjerre

Målgruppe

Kurset er for dig, der har lidt eller få års erfaring med indkøb og udbud, eller som har behov for en opfriskning af udbudsregler og indkøbsmetoder i staten.

Tid og sted

Moderniseringsstyrelsen, Landgreven 4, 1301 København K, tirsdag den 8. oktober 2019, kl. 9.00-15.00.

Pris

Pris pr. deltager inkl. forplejning 5.950 kr. ekskl. moms. 

Undervisere

Britt Brock Grønne, chefkonsulent i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Lene Pihl Bjerre, specialkonsulent i Moderniseringsstyrelsen.

Tilmelding

Tilmelding via Campus i linket øverst til højre.