Rådgivningsenhedens kurser i foråret 2020

04-02-2020
Kompetenceudvikling

Skal du styrke din viden om indkøb og udbud? Vi åbner nu for tilmelding til et udvalg af vore kurser. De er målrettet ansatte i staten, og tilmelding foregår via kursusmodulet Campus.

To kvinder taler sammen på  kontor med mand og kvinde i baggrunden

I løbet af foråret 2020 tilbyder vi følgende kurser fire kurser, som alle afholdes hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i Valby:

Indkøb i staten i praksis

Har du brug for en grundlæggende introduktion til, hvordan du som ansat i staten skal gennemføre et indkøb? På dette kursus gennemgår vi de grundlæggende principper for indkøb i staten.

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 9.00-15.00.

Undervisere: Lene Pihl Bjerre, Nete Schmidt Pilsgaard og Britt Brock Grønne.

Læs mere om kurset

Markedsdialog – forberedelse af dit indkøb

Skal du i gang med at forberede et indkøb, og vil du inddrage potentielle leverandører i en markedsdialog? På dette kursus får du en gennemgang af de vigtigste elementer i en effektiv markedsdialog.

Onsdag den 11. marts 2020, kl. 9.00-12.00

Undervisere: Katja Als og Thomas Nedergaard.

Læs mere om kurset

Indkøb af konsulentbistand

Skal du indkøbe konsulentbistand, eller gør du det allerede, men vil gerne være bedre til det? Kurset tager dig igennem de vigtigste udbudsregler, strategi for indkøb, diverse indkøbsprocedurer, indkøbet i praksis, kontraktstyringen, og hvordan du sikrer, at konsulentbistanden giver mest mulig værdi for din organisation.

Torsdag den 30. april 2020, kl. 9.00-15.00.

Undervisere: Lene Pihl Bjerre og Peter Høeg-Larsen.

Læs mere om kurset

Aktindsigt i indkøbs- og udbudssager

Der kan tit komme aktindsigtsanmodninger i forbindelse med både større og mindre indkøb i staten. På dette kursus gennemgår vi reglerne om aktindsigt med fokus på den praktiske håndtering og behandling af aktindsigtsanmodninger i forbindelse med indkøbssager og gennemførsel af udbud.

Onsdag den 7. maj 2020, kl. 9.00-15.00.

Undervisere: Hans Christian Holdt og Rasmus Horskjær Nielsen.

Læs mere om kurset