Læs mere om Statens Indkøbskonference 2024

Tirsdag den 28. maj står vi igen klar til at byde velkommen til årets store konference for statslige ansatte, der arbejder med indkøb og udbud.

På årets indkøbskonference kan du: 

  • Lære om agile IT-kontrakter
  • Blive klog på de seneste, relevante afgørelser fra Klagenævnet for Udbud 
  • Få inspiration til datadrevet kontraktstyring
  • Blive fagligt opdateret på aktindsigt i udbudssager
  • Reflektere over - og diskutere de mange grønne udbudsregler

Alle emner er nøje udvalgt af Rådgivningsenheden og tilrettelagt i to spor, så du kan skræddersy den for dig mest interessante dag. Et særkende ved begge spor er, at de er praktisk forankret, så du kan tage de gode råd direkte med hjem til dit arbejde med udbud, indkøb og kontraktstyring.

Hent programmet her (pdf)

Midt på dagen vil der være en længere frokostpause, hvor du får rig lejlighed til kollegial netværking og til at cirkulere rundt på dialogpladsen og høre mindre dialogoplæg. Det er en oplagt mulighed for at få masser af en-til-en sparring om fx E-formularer, digitale skabeloner til aktindsigt og andre værktøjer.

Målgruppe

Statens Indkøbskonference er for alle, der arbejder med indkøb, udbud og kontrakter i staten. Hvad end du er ny indkøber eller garvet udbudsjurist, så har vi sammensat et program, der kan inspirere og give dig mulighed for fordybelse i relevante emner og problemstillinger i dit arbejde.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig her