Endnu et år er gået - årets højdepunkter i Rådgivningsenheden

20-12-2023
Om os Rådgivning

2023 nærmer sig sin afslutning, og det er tid til at fejre de skridt, vi sammen har taget i 2023. Gennem rådgivning, opdaterede værktøjer, ny viden og en inspirerende konference har Rådgivningsenheden bidraget til at styrke indkøb, udbud og kontrakter i staten. I denne artikel kan du dykke ned i højdepunkterne for året, der er gået – måske er der vigtige udviklinger, du endnu ikke har opdaget?

Mens året er ved at gå på hæld vil vi gerne gribe chancen og fejre alt det, vi sammen har opnået i 2023. Til alle dig, der har haft ringet til vores hotline, stillet spørgsmål i vores kontaktmodul eller rakt ud efter vores bistand – tak! I 2023 har vi haft fornøjelsen af at hjælpe over 90 statslige institutioner, og hver samtale har været en mulighed for at skabe værdi sammen.

I 2023 har Rådgivningsenheden været med inde over mange spændende udbud hos vores kunder. Vi har blandt andet bidraget til udbud af kørekort, flytning til arkiv, en hjemmeside og museums-montre. Hvis du har et udbud, du kunne bruge Rådgivningsenhedens hjælp til i det kommende år, så tøv ikke med at række ud!

Bæredygtige skridt: Grønne opgraderinger af kompetenceudviklingsforløbene

Vi er meget stolte af at have haft hele fem hold til eksamen på vores kompetenceudviklingsforløb: To forløb om Indkøb i staten i praksis og hele tre om Udbud i staten i praksis. Det er vores mål at bidrage til at udvikle indkøbs- og udbudsfaglige kompetencer i staten. I 2023 har vi også givet vores kurser et grønt løft, fordi vi tror på, at hver enkelt af os kan påvirke statens indkøb i en grønnere retning.

Vil du vide mere? Dyk ned Rådgivningsenhedens kompetenceudviklingsforløb

Vil du læse mere om, hvad andre fik ud af vores forløb?

Steffen: "Allerede efter første modul, fik jeg nogle konkrete værktøjer, jeg kunne bruge ved mindre ansaffelser"

Udbud i staten i praksis er i fuld gang: Charlotte deler sine erfaringer

Kollage fra kurser

Digitale fodspor og værdiskabende skabeloner

Vores fællesskab blomstrer, og vi er glade for at se, hvor mange der dagligt besøger vores hjemmeside, læser vores nyhedsbreve og deler vores opslag på LinkedIn. I Rådgivningsenheden stiller vi viden og værktøjer til rådighed for hele staten, og derfor betyder det noget for os, når vi kan se, at vores skabeloner bliver brugt og skaber værdi for netop dit arbejde.

I år har vi blandt andet offentliggjort vores digitale skabeloner til aktindsigt, som kan hjælpe dig med at forenkle dit arbejde og spare tid og ressourcer. Derudover har vi opdateret udbudsbetingelserne i vores digitale skabeloner på baggrund af de nye e-formularer. I 2024 ser vi frem til at dele endnu flere digitale skabeloner med dig. Du kan også se frem til at Udbudsprojektmodellen vokser med flere nye leverancer i det nye år.

Gå til statens fælles skabeloner

Gå til Udbudsprojektmodellen

I Rådgivningsenheden har vi i løbet af 2023 også produceret faglige artikler og spørgsmål og svar om de emner, vi oftest får spørgsmål om, så det er nemt for dig at finde svar på netop dit spørgsmål. I menuen nedenfor, kan du finde en opsummering af, hvad Rådgivningsenheden har udgivet i år.

Kollage fra konference

Glimt fra Statens Indkøbskonference

I slutningen af marts havde vi også fornøjelsen af at afholde Statens Indkøbskonference 2023. Her havde vi fornøjelsen af at samle og dele viden med kolleger fra hele landet. Det var en fantastisk mulighed for at møde mange af jer ude i virkeligheden - og den 28. maj 2024 gør vi det hele én gang til!

Rådgivningsenheden vil gerne ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os allerede nu til alle de indkøbs- og udbudsfaglige spørgsmål, vi kan få lov til at hjælpe dig med i 2024.