Dorthe Vejs

Dorthe

Chefkonsulent

Med mere end 18 års erfaring fra advokatbranchen har Dorthe solid erfaring med blandt andet rådgivning. Hun har opbygget erfaring i forbindelse med forhandling, fortolkning, koncipering samt løsning af konflikter relateret til en bred vifte af kontrakttyper.

Dorthe har gennem sin karriere haft særligt fokus på IP-retlige sager, herunder ophavs- og varemærkeretlige sager. Hun har blandt andet bistået med licensaftaler, forhandler- og agentaftaler, IP-tunge kontrakter i øvrigt samt ved tvister om rettighedskrænkelser. Dorthe har endvidere erfaring i forhold til afdækning og vurdering af store, komplekse juridiske spørgsmål inden for de angivne specialer samt den almindelig obligationsret. Det er således blandt andet Dorthe du kan møde, når du har brug for hjælp til udarbejdelse eller tolkning af din kontrakt.

Rådgivningsenhedens formål og ambition om at skabe værdi og gøre en reel forskel for kollegaer i statens institutioner, er jeg stolt af at understøtte. Det gælder i særdeleshed, når jeg samtidig kan bidrage til, at offentlige kontrakter får et større fokus på den grønne omstilling. Det er afgørende for mig, at Rådgivningsenheden har et solidt værdisæt og et højt fagligt ambitionsniveau, og at jeg gennem min arbejdsindsats kan bidrage til essentielle resultater, der gør en mærkbar forskel for vores kunder.