Rie Ahle Mikkelsen

Rie Ahle Mikkelsen

Kontorfunktionær

Det er Rie, du skal tale med, hvis du har praktiske spørgsmål til vores netværk og kurser, og det er derudover Rie som sikrer at vores økonomi hænger sammen i forbindelse med vores ydelsesafregnede opgaver.

Rie ser det som sin kernekompetence at vedligeholde administrationen af systemer og undersøge, hvordan administrative arbejdsgange kan udformes, så de er brugervenlige og effektive.

Inden Rie kom til Rådgivningsenheden, har hun arbejdet med systemadministration inden for forskellige lovgivningsområder. Hun har således et indgående kendskab til sundheds-, arbejdsmarkeds- og pensionsområdet både fra den offentlige og private sektor.

Jeg kan godt lide at dykke ned i arbejdet med forretningsgangene i enheden. Her er mit fokus på at optimere vores administrative arbejdsprocesser, så vi hele tiden har de mest effektive arbejdsgange. I Rådgivningsenheden er der ikke langt fra ide til handling, og jeg oplever, at der er en stor interesse for nytænkning og effektivisering. Det er rart, når man som jeg, får mange ideer.